Ett första försök…

Jaha då sitter jag här o skriver fast jag lovat mig själv att aldrig någonsin lägga upp mitt liv på nätet… Ska i alla fall försöka o inte lämna ut någon runtomkring mig, de har ju inte bett om att få vara med här.

Vad har jag gjort idag då? Som vanligt inte det jag skulle göra, dvs plugga… Har bara en uppgift kvar den här terminen men det verkar vara väldigt segt att få till den. Så fort jag sätter mig vid datorn så hamnar jag på nåt annat ställe… som här tex!

Lyckades i alla fall ta mig upp på cykeln o trampade i hela 22 min! Det tar sig sa mordbrännarn… Måste faktiskt sätta fart nu om vi ska kunna vara med på lägret i sommar, lillskruttan kommer inte att orka bära mig två lektioner om dan annars. Bara att skärpa till sig fröken Floraninan! Ska ta o börja läsa den där boken om KBT o bantning nu när skolan är slut så kanske jag äntligen kan få svar på varför jag aldrig lyckas med mina, ack så fina, förutsättningar någongång.

Nehej, en liten sväng ner i duschen nu om vi ska åka o handla när ”guben” kommer hem.

Ha’re!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: