Nya maskiner…:)

Jaha, då har nya maskinerna äntligen kommit. Jag bestämde mig för att ge mig själv en ordentlig examenspresent efter allt slit med skolan senaste 1½ året. Så i söndags beställde jag en Janome 6600 och en Janome Cover Pro CPX. Alldeles för dyrt egentligen men oj vad roligt…;). Leveransen gick snabbt och jag hämtade dem redan igår em på posten och började så smått plocka ihop dem.

Här är en bild på skönheterna:

Janome 6600, min nya bästa vän…;). Skämt å sido men den känns väldigt skön att sy med, verkar mkt starkare än Husqvarnan och går VÄLDIGT mkt tystare… (perfekt då kan jag sy fastän J har gått o lagt sig:). Provsydde lite idag och fick ihop en ny väska till matlådan. Nu är det bara o försöka lära sig alla finesser, lär väl ta ett tag för det var många… Har beställt extra spolar och en pressarfot för osynliga blixtlås idag. Hade en sån till min förra maskin o de är helt suveräna, mkt lättare att sätta i dessa blixtlås om man har en sån. Har även beställt en ny skärmatta i A3 strl (84×59 cm), blir betydligt mkt lättare att skära tygerna med en sådan. Hmm, nu är det nog sluthandlat för de närmaste månaderna, hoppas att löneförhöjningen går igenom, den kan behövas…:)!!

Med sybordet på. Verkar riktigt bra, tygerna glider mkt lättare. Nu ska jag bara vänja mig av med friarm…

Cover Pron. Har inte hunnit testa denna ännu, ska försöka hinna med i morgon. Kanske ska försöka mig på en ny tröja, behöver alltid ha till jobbet.

Idag har jag möblerat om på kontoret så att allt får plats… Längtar verkligen tills rummet i källaren är färdigt så jag får lite mer utrymme! Blev i alla fall lite bättre, får väl flytta om en del när jag ska sy men det löser sig… Får se vad J säger när han kommer från jobbet, han brukar sucka tugnt när jag möblerar om…;)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: