Presenterna…

…blev mkt uppskattade! Känns roligt att kunna göra något fint i present, känns lite mer personligt då. O sen får jag ju anledning att göra ett kort också…;).
Nu kommer jag inte att hinna sy på några dagar, måste lägga all tid på att göra färdigt lister och dörrar. Har ju bara två veckor kvar innan jag börjar jobba igen så det är väl bäst att allt är färdigt tills dess…;). Men jag hoppas att jag får en stund över någon dag så jag hinner börja på klänningen snart, skulle vara skönt att ha den att jobba i om det blir varmt i sommar.
Nehej, nu är det väl bäst att krypa ner i bädden om jag ska orka skrapa nya lister i morgon.
Natt, natt!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: