Nya tyger på gång…

Länge sen jag bloggade nu, har sytt en del men inte hunnit ta några kort… Bilder kommer så fort jag får ett par minuter över!
Har i alla fall beställt tyger inför höstens sömnad… närmare bestämt 36 olika… Hmm, undrar varför man blir så girig när det är billigt…;). Beställt från www.tyg.se, har beställt därifrån förut och de har mkt bra kvalitet på alla sina tyger. Det roligaste är att när de har rea så kostar de flesta ca 30:- metern så det bir ju inte mycket för varje tyg… men desto mer när man räknar ihop det…:). Ja, ja har man nu ändå fått lite bättre lön så är det ju faktiskt roligt att kunna unna sig lite., O jag behöver ju faktiskt rätt mycket kläder när jag jobbar som jag gör…;). Ska bli väldigt spännande att se när de kommer hem, sist tog det ca 7 dagar innan paketet var hemma så jag hoppas att det blir något liknande nu. Bilder och uppdatering kommer…;)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: