Tygfrossa…:)

Igår när jag kom hem från jobbet stod en stoooooor kartong och väntade på trappen. Under stånk o stön så lyckades jag baxa in den i hallen… den innehöll nämligen 26.5 kg tyg!!! Snacka om julafton för en tygälskare som mig! Har inte hunnit packa upp tygerna ännu, haft beredskap ikväll så det var full fart ändå, men om det bli lite lugnare med jobb i morgon så tänkte jag packa upp o fota hela härligheten. Kunde ju inte låta bli att ”bläddra” igeon tygerna igår o de flesta var precis som jag tänkt mig, några till och med bättre!! Ska verkligen bli roligt att se vilka av alla idéer jag har i huvudet som kommer att förverkligas under hösten. Hoppas att jag får lite tid över att förverkliga de flesta…:)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: