Lite nytt att sy av

Jaha, då var semestern över för den här gången då, inte klokt vad fort en vecka går när man har roligt:). Jag har för tredje året i rad varit nere och tittat på Göteborg Horse Show på Scandinavium, tre riktigt roliga dagar med mycket roligt att titta på och mycket intressant att lära sig.

Men det allra bästa med denna resa var att jag hann med ett besök i butiken hos härliga Nadja på Italienska Modetyger!! Det var första gången jag var i butiken och jag hade nog kunnat köpa med mig hela affären med alla dessa härliga tyger. Men eftersom jag åkte tåg och mamma upprepade gånger meddelade att jag minsann fick bära alla tyger själv så slutade det med fyra inköpta tyger;)Ett härligt jersytyg som förhoppningsvis blir en mjuk kavaj
(tänkte mig den i Ottobres senaste nummer). 

Ett elastiskt tyg i bomull, blir troligen en sommarklänning
 
Ett underbart mjukt Missonityg som ska bli en kofta efter ett
mönster jag fick av Nadja (tack så mycket!!)

Ett elastiskt jeanstyg i bomull.
Ser ni jeanskjolen…det gör jag;)


 

Till sist tänkte jag bara visa en bild på klippbordet under användning, det fungerar precis som jag hade tänkt mig och det känns helt underbart att ha det och jobba vid!
Jag hann i alla fall med att sy litegrann under min semester och en del av det ser ni på klippbordet, ett par jeans efter ett Voguemönster av Sandra Betzina. Bilder kommer när jag hunnit sy färdigt. Tänkte även lägga ut bilder på de två topparna som jag sydde inför resan, har dock inte hunnit fota dessa ännu men det kommer.
Ha en fortsatt bra kväll!!

6 reaktioner till “Lite nytt att sy av

Lägg till

 1. Ja, visst är det en härlig affär, önskar bara att jag bodde lite närmare så jag kunde gå dit lite oftare! Fast det är klart, min plånbok tycker nog att det är bra att det inte är för nära;).

  Gilla

 2. Vilken underbar helg du måste haft
  Hästar och tyger vad mer kan man begära
  Lite avundsjuk
  Härliga tyger du fick tag i men det är inte så svårt att hitta hos Nadja
  Trevlig helg
  Lisa

  Gilla

 3. Ja, det var riktigt härliga dagar! Som sagt det är inte alls svårt att hitta bra tyger hos Nadja, önskar bara att plånboken var lite större och armarna lite starkare…;). Ha en bra helg du också!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: