Symässa

I morse tog jag mamma med mig och åkte upp till Stockholm för en dag på Symässan. Jag hade väl egentligen inte planerat för att köpa något speciellt eftersom hyllorna börjar bli ganska välfyllda här hemma, men som vanligt så kan man ju inte riktigt låta bli när man väl är där :). Men det allra roligaste med den här dagen var alla underbara människor jag fick träffa!!

Först ut var en träff med Pulvertroll o de härliga tjejerna som skriver på den sidan. Det var så himla roligt att träffa allihop o vi pratade bort en bra stund om allt möjligt:). Stort tack till dig Troll som gav oss massor av positiv energi o dessutom en välbehövlig lektion om färgsättning vid brodyr!!
Efter det så bar det av till Lisas monter på LG sömnad. Jag köpte lite tillbehör till BH sömnad och fick en härlig pratstund med Lisa! Jag träffade dessutom M från Mulliga M och en av tjejerna från Sy gruppen på Facebook :).

Sen tog jag mig bort till Nadja på Italienska Modetyger o shoppade loss litegrann 
Som sagt, inte för att jag behövde utan bara föra att det fanns så mycket fina tyger:). 
När vi satt o åt lunch mamma o jag så kom en av tjejerna som jag träffade på Lisas kurs i våras fram och pratade en stund vilket var jätteroligt!
Sen tog vi ett sista varv runt mässan och det slank ner ytterligare lite tyg o brodyrtråd i shoppingväskan

Så nu kan jag pusta ut efter en riktigt härlig dag med många roliga möten o jag börjar redan längta efter nästa symässa :).

Ha det gott!

En reaktion till “Symässa

Lägg till

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: