Sommarplanen

Tänk vad enkelt det är att både hinna och orka att sy när man är ledig från jobbet. Ibland känns det som om man skulle låta bli att jobba o bara kunna pyssla istället, men tyvärr har man ju inte riktigt råd med det ;).

Jag har i alla fall lyckats få ihop mina första plagg i sommarplanen, en bikini! Inte illa att lyckas få ihop den innan det blir varmt men jag hade ju lite piska på mig eftersom jag ska ha den nu i helgen på en tjejträff med min kusin.
Mönster: BH:n är Lissie från LG sömnad ( http://lisalgsomnad.blogspot.se/p/blog-page.html ) och trosorna är Midjehög Trosa med förstärkning också från LG.
Tyg: Inköpt nu i vår från Röda Tråden ( http://www.rodatraden.com/tygerstretchtyger/monstrad-badlycra/ ). Såg att det fanns kvar fortfarande om någon är intresserad :). Tyget var i en väldigt skön kvalitet, lite mer åt jerseyhållet än rent badtyg.
Omdöme: Tycker väldigt mycket om modellen, främst för att den är lite mer täckande än en vanlig bikini som man köper. Sen gillar jag att det är lite förstärkning på framstycket (jag använde en tunn powernet) det blir lite bättre utseende då. Jag valde att fodra hela trosan och bakstycket på BH:n, i kuporna är det vadd så där behövdes det inte. Jag har justerat BH mönstret lite efter den sista jag sydde och nu tror jag att jag snart är framme vid att ha ett riktigt perfekt mönster. Det enda jag skulle vilja ändra något på är att försöka få in den lite närmare bröstbenet i mitten, den står ut litegrann där fortfarande. Men, men det tar vi till nästa gång :).
Kommer nog att sy fler av den här varianten för som sagt så gillar jag den väldigt mycket!

Sydde även ett par vanliga trosor tidigare i veckan, samma mönster som bikinitrosorna. Tyg o sybehör från LG. Har tyg kvar så förhoppningsvis blir det en BH i samma tyg så snart jag hinner.

Ha en riktigt bra dag o njut sv solen medan den lyser :)!

En reaktion till “Sommarplanen

Lägg till

  1. Jättesnygg bikini bra modell på både byxor och bh hoppas att du fått användning av den i sommar trots att inte värmen hållit i sig som den ska.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: